Kläder till Baby born och Simbas New Born baby 43 cm

BB 05
Ett set i aprikos,rosa och vitt. En mönster stickad tröja med knäppning på axeln. En stickad mössa med tofs. Stickat i ett mohair liknande garn. Handtvätt. Ett par manchester byxor med resår nere i benen och i linningen. Design Christel Dekker.

PRIS: 103:-
BB 58
En stickad dopklänning med tillhörande mössa.


PRIS: 256:-
BB 14
En vit och rosa mönster stickad klänning. Knäpps i nacken med en fjärilsknapp. En rosa lös krage med knytning. Ett par vita och rosa sockar. Stickat i KRABAT och BABY ULL.

PRIS: 96:-
BB 18
Blå fleece med fotbollar ,åkpåse med huva och dragkedja i raglansömmen. Vintervita vantar och mössa med mörkblåa muddar ingår.

PRIS: 99:-
BB 57 Blå
En klänning ,sockar och ett pannband. Stickat i naturfärgat bomullsgarn med ljusblå mönster.

PRIS: 125:-/st

Den ROSA är SÅLD.
BB 26
En "ridhjälm" i mörkblå sammet med hakrem.Beige ridbyxor i twill med förstärkningar på insidan låren. Resår i bakbyxan och en knapp som dekoration fram. En ljusblå tröja i velour med kardborr-knäppning bak i ryggen.

PRIS: 105:-
BB 59
En stickad overall som passar till Baby born men även på Little Chou Chou.

PRIS: 107:-
BB 32
En ljusblå mönster-stickad kofta som knäpps med 2 hjärt-knappar. Stickad i BIANCA-garn. En ljusblå med rosa blommor , bomullskjol med resår-linning . Sydd i TILDA tyg från Panduro.

PRIS: 102:-
BB 33
En stickad kortärmad klänning med krage. Stickad i vit/gul/ aprikos/rosa melerat KRABAT-garn. Knäpps fram med aprikosa knappar.

PRIS: 98:-
BB 35
Ett set i honungsgult och brunt. En stickad kofta med päls- kanter. Ett par manchester-byxor med resår i benen och i linningen. En långärmad t-shirt med två färgade ärmar. Tryckknappar i ryggen. Ett par strumpor. Design av Ch.Dekker.

PRIS: 169:-
BB 41
Ett set i blåmelerat och vitt. En stickad tröja med knäppning på axeln och en matchande mössa till. Stickat i KRABAT garn. Ett par byxor med fötter och resår linning. Sytt i stretchfrotté från www.tygpysssling.se. Design av Christel Dekker.

PRIS: 130:-
BB 45
En stickad tröja i grått och ett par ljusblå jeans till dockor 42-44 cm. Jeansen har "gubbfickor" fram och fickor bak, syns på de mörkblå längst till vänster. Byxorna är sydda i stretch satin och är dekorstickade med grå jeanstråd.

PRIS: 119:-
BB 54
En stickad sjömansdräkt med mössa och ett par sockar. Dräkten knäpps i nacken med en knapp.

PRIS: 140:-
LCC 02
Ett set i honungsgult och brunt. En stickad kofta med knäppning fram. En långärmad t-shirt med tryck-knappar i ryggen. Ett par manchester byxor med resår i benen och i linningen. Ett par strumpor och en mössa. Design av Ch.Dekker.

PRIS: 169:-
LCC 04
Ett set i ljuslila, lite grönt och vitt . En mönster stickad kofta som knäpps med fjärilsknappar fram. En stickad mössa i hjälm modell. Stickat i JÄRBO 8/4 garn. Ett par små mönstrade manchester byxor med resårer i benen och i linningen.

PRIS: 130:-
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS