Kläder till Little Chou Chou

LCC 02
Ett set i honungsgult och brunt. En stickad kofta med knäppning fram. En lång-ärmad t-shirt med tryck-knappar i ryggen. Ett par manchester byxor med resår i benen och i linningen. Ett par strumpor och en mössa. Design av Ch.Dekker.

PRIS: 169:-
LCC 04
Ett set i ljuslila, lite grönt och vitt . En mönster stickad kofta som knäpps med fjärilsknappar fram. En stickad mössa i hjälm modell. Stickat i JÄRBO 8/4 garn. Ett par små mönstrade manchester byxor med resårer i benen och i linningen.
PRIS: 130:-
LCC 05
Ett set i aprikos och vitt. En mönster stickad kofta som knäpps med Hello Kitty knappar fram och en matchande mössa till. Ett par byxor med fötter och resår linning. Sytt i ribbad trikå. Design av Christel Dekker.

PRIS: 128:-
BB 05
Ett set i aprikos,rosa och vitt. En mönster stickad tröja med knäppning på axeln. En stickad mössa med tofs. Stickat i ett mohair liknande garn. Handtvätt. Ett par manchester byxor med resår nere i benen och i linningen. Design Christel Dekker.

PRIS: 103:-
BB 13
En rosa/vit tunika med kardborrknäpp. i ryggen och matchande mössa. Ett par high-water byxor med resår linning.Tyg från www.tygpyssling.se.

PRIS: 125:-
BB 18
Blå fleece med fotbollar ,åkpåse med huva och dragkedja i raglansömmen. Vintervita vantar och mössa med mörkblåa muddar ingår.

PRIS: 99:-
LCC 06
En rosa och mellanblå kofta, matchande hängselkjol och ett par vita spetsstrumpbyxor. Passar inte på Baby born.

PRIS: 168:-
BB 26
En "ridhjälm" i mörkblå sammet med hakrem.Beige ridbyxor i twill med förstärkningar på insidan låren. Resår i bakbyxan och en knapp som dekoration fram. En ljusblå tröja i velour med kardborr-knäppning bak i ryggen.

PRIS: 105:-
BB 59
En stickad overall som passar till Baby born men även på Little Chou Chou.

PRIS: 107:-
BB 35
Ett set i honungsgult och brunt. En stickad kofta med päls- kanter. Ett par manchester-byxor med resår i benen och i linningen. En långärmad t-shirt med två färgade ärmar. Tryck-knappar i ryggen. Ett par strumpor. Design av Ch.Dekker.

PRIS: 169:-
BB 41
Ett set i blåmelerat och vitt. En stickad tröja med knäppning på axeln och en matchande mössa till. Stickat i KRABAT garn. Ett par byxor med fötter och resår linning. Sytt i stretchfrotté från www.tygpysssling.se. Design av Christel Dekker.

PRIS: 130:-
BB 42
Ett set i ljusgrönt och rosa blommigt . En mönster stickad kofta som knäpps med söta elefant knappar fram. Stickad i BIANCA garn. Ett par manchester byxor med resår nere i benen och linningen. Design av Christel Dekker.

PRIS: 125:-
CC 02
Ett vitt och cerist stickat set i BIANCA och JÄRBO 8/4 garn. Tunikan knäpps bak med 2 Hello Kitty knappar. Byxorna har knytning i midjan och runt benen. En matchande mössa till.

PRIS: 299:-
BB 56 Rosa , SÅLD BB 57 Blå
En klänning ,sockar och ett pannband. Stickat i naturfärgat bomullsgarn med rosa eller ljusblå mönster.

PRIS: 125:-/st
CC 18
En äppelgrön långärmad t-shirt med tryckknapp på ryggen och dekorations-märke fram. En matchande mössa till. Ett par mönstrade jeans med resårlinning.

PRIS: 91:-
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS